Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Az Év Boltja 2024 – díjazott a GoodSpirit Shop

Az Év Boltja 2024 – díjazott a GoodSpirit Shop

Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy a Goodspirit Shop Árkád elnyerte az év boltja címet! Ez az elismerés különösen figyelemre méltó, hiszen boltunk 2023. szeptember 25-én nyitotta meg kapuit, vagyis még nincs kilenc hónapos!

Ez a fantasztikus eredmény elsősorban Nektek, elégedett ügyfeleinknek köszönhető, hiszen Ti inspiráltok minket. Miattatok fejlődünk és kollégáink lelkesedése a Nektek való szakmai segítségnyújtásból táplálkozik.  Köszönjük a bizalmat! Úgy érezzük, hogy az elmúlt kilenc hónapban sikerült valami igazán különlegeset csempésznünk az Árkád Budapest életébe.

Ígérjük nem állunk le! Szeretnénk tovább építeni a prémim italok kedvelőinek közösségét, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb italokat és élményeket. Továbbra is szeretnénk különleges alkalmakat, kóstolókat és játékokat szervezni, amivel színesebbé tudjuk tenni vásárlóink mindennapjait. Az év boltja cím elnyerése nemcsak egy elismerés számunkra, hanem egy ösztönzés is, hogy még többet tegyünk a vásárlói élmény javítása érdekében.

A Goodspirit Shop Árkád csapata nevében köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a fantasztikus elismeréshez! Továbbra is várjuk szeretettel kedves vásáróinkat, hogy együtt folytathassuk amit elkezdtünk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek