Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Kir Royale

Kir Royale
A mai ajánlatunk a Kir Royale, egy elegáns és kifinomult ital, amely tökéletes választás bármilyen különleges alkalomra. Merülj el a történelemben, ismerd meg a különleges érdekességeket, és tanuld meg, hogyan készítheted el ezt a fenséges koktélt otthon is!

A Kir Royale története

A Kir Royale története Franciaországba nyúlik vissza, és eredetileg egy Kir nevű koktélból fejlődött ki. A Kir egy egyszerűbb ital volt, fehérborral és feketeribizli likőrrel készült, amelyet Félix Kir, Dijon város polgármestere tett népszerűvé a második világháború után. A Kir Royale ennek az italnak egy ünnepélyesebb változata, ahol a fehérbort pezsgőre cserélik, így emelve az élményt egy új szintre.

Kir Royale

Érdekességek a Kir Royale-ról

  • Elegáns megjelenés: A Kir Royale mindig lenyűgöző látványt nyújt, amikor a feketeribizli likőr mélyvörös színe keveredik a pezsgő aranyló csillogásával.
  • Könnyű elkészítés: Csak két összetevőre van szükséged, hogy elkészítsd ezt az elegáns koktélt, így bármikor egyszerűen varázsolhatsz egy kis luxust az otthonodba.
  • Tökéletes aperitif: A Kir Royale tökéletes választás egy elegáns vacsora vagy ünnepi esemény kezdéseként, mivel frissítő és könnyed.

Az elkészítés lépései

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Öntsd a Carton Créme de Cassis likőrt egy pezsgőspohár aljába.
  2. Lassan öntsd rá a száraz pezsgőt, hogy elkerüld a túlzott habzást és biztosítsd a tökéletes rétegzést.
  3. Díszítsd 1-2 szem szederrel, hogy még látványosabbá tedd az italodat.

Egészségedre!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Koktél receptek