Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Compass Box Flaming Heart 7th Edition (0,7L / 48,9%)
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Compass Box Flaming Heart 7th Edition (0,7L / 48,9%)

59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Aromavilága a nehéz tőzeg és a pirított francia tölgy harmóniájában gyönyörködik. Képzeld el a Metallicát egy kísérőzenekarral, és máris közel jársz…
Márka: COMPASS BOX
Elérhetőség: Raktáron

Ismerd meg jobban a terméket!

A Flaming Heart whiskyt 2006 óta adja ki a francia független palackozó csapat, 2022-ben már a hetedik kiadását kóstolhatjuk. Karakterét mindig a tőzeges whiskyk füstössége határozza meg, 2022-ben ezek a a Laphroaig, Caol Ila és Talisker lepárló malátáinak kombinációja, amit egy saját Highland Malt keverékkel egészítenek ki, ami több mint öt évet töltött gazdagon pirított szűz francia tölgyfahordókban, és kerek, virágzó fűszerességet biztosít.

A Compass Box egy független palackozó, amely lepárlóval ugyan nem rendelkezik, viszont szakemberei saját maguk válogatják a hordókat, amelyek tartalmát aztán a szakmai szempontokat előtérbe helyezve kezelnek: tovább érlelik, más hordóba átrakva utóérlelik, keverik egymással, palackozzák, majd saját márkanéven kiadják. A cég termékei az elmúlt években nagy szakmai elismertséget szereztek, több whisky szakíró is a legjobbak között emlegeti maláta- és gabonawhisky kiadásaikat. Igyekeznek minden információt megadni a kiadott whiskykről. A tulajdonos John Glaser mozgalmat is indított, amely a teljes transzparenciát tűzte ki zászlajára. Kivételes műgonddal válogatják a hordókat, érlelnek és kevernek, whiskyjeik a szakma csúcsát jelentik.

Palackozó COMPASS BOX
Palackozás éve 2022
Brand Compass Box
Italkategória Skót Blended Malt Whisky
Régió Skócia
Ürtartalom 0,7 L
Alkoholtartalom 48,9 %
custom_label_0 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.