Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Admiral Rodney Officers Release N°2 Irish Whiskey Cask Finish rum (0,7L / 45%)
22.490 Ft (17.709 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Admiral Rodney Officers Release N°2 Irish Whiskey Cask Finish rum (0,7L / 45%)

22.490 Ft (17.709 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A St. Lucia szigeti rum keverőmesterének saját sorozata. Második kiadás.
Márka: Admiral Rodney
Elérhetőség: Nincs raktáron

Ismerd meg jobban a terméket!

A St. Lucia szigetén található azonos nevű lepárlóban többféle rumot is gyártanak, köztük az Admiral Rodeny márkát. Rodney admirális vezetésével az angolok 1782-ben fényes győzelmet arattak a franciák felett a Szentek csatájának (Battle of the Saints) nevezett híres ütközetben. A csata nagyon fontos helyet foglal el a térség történelmében, hisz a győzelemmel a britek biztosították sok évszázados dominanciájukat a Karib-világban.

Az Officer's Release elnevezés arra utal, hogy ez az ital teljes mértékben Evanius Harris keverőmester elképzelései mentén született meg.

A St. Lucia Distillers-t St. Lucia szigetén az 1930-as években alapította meg a Barnard család a rum lepárlóját, melyet a helyi nagy mennyiségű cukornád ültetvényekre alapozott, melyek akkoriban már több működő lepárlót is elláttak az európai export piac mellett. Az európai cukorrépa elterjedésével azonban a helyi cukornádtermelés szinte teljesen megszűnt, mely rossz hatással volt a sziget addig szépen növekvő rum márkáira is. A fennmaradás reményében bízva a sziget utolsó két lepárlója végül egyesült, és a festői Rossey völgyben folytatták közösen működésüket, ezt ismerjük ma St.Lucia lepárló néven.

Palackozó SPIRIDOM
Brand Admiral Rodney
Italkategória Rum
Régió Saint Lucia
Ürtartalom 0,7 L
Alkoholtartalom 45 %
custom_label_0 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.