Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Clairin 2018 Sonson rum (0,7L / 53,2%)
15.290 Ft (12.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Clairin 2018 Sonson rum (0,7L / 53,2%)

15.290 Ft (12.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A 2021-es évet a La Maison & Velier független palackozó egy új Clairin kiadással indítja.
Márka: Clairin
Elérhetőség: Nincs raktáron

Ismerd meg jobban a terméket!

A La Maison & Velier eddig négy termelőtől forgalmazott Clairint (Sajous, Vaval, Casimir, Le Rocher), illetve egy blendet (Communal), amely a négy Clairin keveréke. 2021 első újdonsága tőlük, hogy Clairin-sorozatuk egy újabb - Haiti szigetén működő - lepárló termékével bővül: ez a Sonson.

A Sonson lepárlóban, Cabaretben készül a Sonson. Cabaret a sziget egyik települése, amely Port au Prince-től egy órára található, közel a tengerparthoz. A Sonson szeszfőzdét körülvevő mintegy 60 hektáros földterületet cukornád, banánfák és egyéb gyümölcsfajták tarkítják, így az érési folyamatokat semmilyen káros emberi tevékenység nem befolyásolja.

A szirupot Madame Meuze őshonos cukornádfajtából állítják elő, egy ősi technológiával, közvetlen tűzzel. Ezután természetes vadélesztővel erjesztik és hagyományos lepárlóüstben desztillálják, amit tűzzel fűtenek. Mind a cukornádtermesztést, mind a Sonson lepárlóban történő gyártási folyamatokat Stephan Kalil Saoud végzi, ugyanitt megy végbe az érlelés is. Legvégül a La Maison & Velier cég palackozza hordóerősségen.

Palackozó VÉLIER
Lepárlás éve 2018
Brand Clairin
Italkategória Rum
Régió Haiti
Ürtartalom 0,7 L
Alkoholtartalom 53,2 %
custom_label_0 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.