Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Cotswolds Dry Magnum gin (1,5L / 46%)
34.790 Ft (27.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cotswolds Dry Magnum gin (1,5L / 46%)

34.790 Ft (27.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Az angliai lepárló dry gin alapverziójának 1,5 literes kiadása. kiváló minőségű ital: önállóan vagy jégre töltve is nagyszerű élvezetet ígér.
Márka: COTSWOLDS
Elérhetőség: Nincs raktáron
Egységár: 34.790,00 Ft/liter

Ismerd meg jobban a terméket!

Az angliai Cotswolds Distillery arra tett fel mindent, hogy a lehető legjobb minőségű whiskyt (példaképük az északi "szomszéd", Skócia) és gint állítsa elő, megalkuvásmentesen. Emellett - innovációs készségüket ez is mutatja - kis mennyiségben eaux de vie (gyümölcspárlat) gyártásával is kísérleteznek.

Egyedi, az ő igényeik szerint tervezett, kombinált (oszlop- és kisüst) rézüstjükben készítik azt a búzaalapú párlatot, amelybe aztán tizenkét féle növényt áztatnak. A három klasszikus növényt (borókabogyó, koriander, angyal gyökér) 12 órán keresztük áztatják a szeszbe, aztán adják hozzá a többi fűszert: levendulát és babérlevelet, grapefruitot, lime-ot, fekete borsot és kardamom magot. Az eredmény egy klasszikus, boróka vezérelte London Dry Gin, amely ropogós citrus és fűszer jegyeket vonultat fel.

1,5 literes kiadás, tökéletes belépő bármely buliba.

Illat
A grapefruit friss jegyei, a földes koriander mögött ott van az édes boróka. A fekete bors lágyan jelenik meg, egy csipetnyi illatos Cotswolds levendula is fellelhető.
Íz
Tiszta, erdei boróka, fűszeres friss grapefruit és koriander. Egy kis szárazságot hoz az angyalgyökér, az eukaliptusz és a babérlevél. Finom mész és levendula is feltűnik.
Lecsengés
Tiszta és kiegyensúlyozott. Boróka, citrus, valamint a babérlevél és a kardamom hűs jegyei.
Palackozó COTSWOLDS
Brand Cotswolds
Italkategória Egyéb whisky
Régió Anglia
Stílus Tipus Dry Gin
Ürtartalom 1,5 L
Alkoholtartalom 46 %
custom_label_0 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.